Gitarist Rudolf Hecke (°1961) toerde in de eighties Europa rond met zijn electronic-body-noize band COMPANY OF STATE, vaak in het gezelschap van groepen als The Neon Judgement, Aroma di Amore, Front 242, SPK, La Muerte.
Hij bracht met dit gezelschap 2 albums en diverse mini-albums uit (Antler records).

Eind jaren 80 bracht hij 2 solo albums uit als RUDOLF HECKE & THE GOD=DOG (Integrity records) en trad hij 2 jaar intensief op in België en Nederland, oa als support van Björk, Iggy Pop, The Triffids, Bob Geldof, Van Der Graaf Generator ea

In de 90s richtte hij met zangeres Meredith de flower-power popband POP IN WONDERLAND op.
Zij brachten 3 albums uit (Creastar Records) en scoorden 5 opeenvolgende top 10 hits met ´Grow a baby´, ´Beautiful people (cover van en met Melanie)´ , ´Freak´s elevation party´ , ´Love is the only power´ en ´Love chant´.
In 1996 brachten zij ook het Gordellied ´Omgord de stad´.

Rudolf componeerde voor al deze projecten ook steeds de songs zelf (tekst & muziek) en co-producete de meeste albums en singles.

Vanaf 2000 schreef Rudolf nog hits voor oa Maurizzio (Love on a train), TNT (Alles uit), Yasmina Karraz (Take this heart), Kaden (In your heaven), Kelly (Shine a light)… en nam hij als componist 4x deel aan de preselecties van het Eurovisiesongfestival.

Tussen 2000 en 2010 trad Rudolf ook meer dan 600 keer op met zijn unieke 60/70 tribute band THE INCREDIBLE TIME MACHINE waarmee hij ook 3 albums opnam en co-producete met Eric Melaerts.
Het album ´The legendary lost radio show´ kende 3 radiohits met ´People have the power´, ´I say hey hey´ & ´Dig this song!´ (eigen Rudolf Hecke composities).

Doorheen al die jaren had Rudolf de gelegenheid om in de bekendste studio´s van België & Nederland (oa Wisseloord, Top, Galaxy, Groove,I mpuls, ICP enz enz) op te nemen en te werken, hij stal er met zijn ogen, leerde de knepen van het vak van de beste techniekers en producers (Ian Caple, Eric Melaerts, Peter Gillis, Ronald Vanhuffel, Peter Bulkens, Tony Platt, Ad Comenotto, David Poltrock, Stephan Kraemer, Maurits Engelen, Jef Aerts enz enz) , zag hoe het moest en wat hij niet terugvond of wat hij graag anders wou noteerde hij om toe te voegen aan zijn eigen studio : STUDIO FACTASY.

Rudolf is zelf muzikant en weet als geen ander wat de noden zijn van een muzikant bij het opnameproces, hij weet hoe belangrijk respect en rust zijn voor het creatieve proces.
Hij kan zich als technieker onzichtbaar maken en als (co-) producer knopen ontwarren en gedachten in klanken vertalen.
Hij heeft ervaring met zowel beginnende muzikanten als ervaren klanten.
Uit zijn grote ervaringskoffer tovert hij altijd wel een truukje als de energie of de inspiratie bij de artiest even op een laag pitje staat.
Hij werkt al 10 jaar als huistechnieker in zijn STUDIO FACTASY en is dus dé man om het maximum te halen uit materiaal en ruimtes.